Sla navigatie over

34ste Pallieterjogging

Om 15 uur startte de 34ste uitgave met de kinderloop . Een 300-tal jongeren legde op de stadsvest en het stadspark een groen parcours af over een afstand van 700 m.

Nadien volgde de Pallieterjogging over 5 en 10 kilometer waarvoor nagenoeg 1.000 deelnemers hun opwachting maakten.Via de stadswandeling en een deel van de binnenstad, waarbij door de wijken het Looks en den Oever wordt gejogd , bereikten de deelnemers van de 5 km langs de Mosdijk, de Vismarkt, de Grote Markt en de Eikelstraat de aankomststreep op het Zimmerplein. De kandidaten voor de 10 km maakten nog een extra lus van 5 km langs de ringdijk en de zomerdijk in Pallieterland .

Uitslagen: 5 kilometer dames: 1. Yali Henderickx 2. Liesbeth Monsecur 3. Jo Mylemans. 5 kilometer heren: 1. Steven Eyckmans, 2. .Jasper Gielen , 3.Victor Hofman . 10 kilometer dames: 1. Lise Van Santvoort , 2.Daniele Van Os, 3. Phebe Van Den Bergh 10 kilometer heren: 1. Kristof Nackaerts, 2. Stijn Voorbraeck, 3 .Luc Borghoms .

Schepen van  sport Ivo Andries reikte de prijzen uit. Hij dankte ook de schare vrijwilligers die zich jaarlijks inzetten om van de Pallieterjogging een leuke sportieve dag te maken voor de deelnemers en de organisatie.

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder