Sla navigatie over

62 attracties op Novemberfoor 2022

Van donderdag 3 november tot en met dinsdag 22 november vindt op de Grote Markt, het Zimmerplein en de Gasthuisvest opnieuw de Novemberfoor plaats.

De foor biedt een mooie verscheidenheid aan attracties. Naast de klassiekers als molens, schietkramen, vissers- of andere spelen en lunaparken kan je bij de vele eetkramen terecht voor lekkere caracoles, frietjes, smoutebollen, warme rek, snoep, wafels, hamburgers en ander zoet of zout lekkers.

Zondagochtend 30 oktober start de opbouw van de foor. De foorinstellingen nemen hun standplaats in respectievelijk om 7 uur op het Zimmerplein en vanaf 8 uur op de Grote Markt. Op de Gasthuisvest worden de plaatsen ingenomen op maandag 31 oktober vanaf 8 uur. 

De opening volgt op donderdag 3 november. De foorkramers openen vanaf 14 uur hun kramen en attracties.

Vrijdag 4 november om 21 uur wordt op de evenementenweideaan de Netelaan   vuurwerk afgestoken. 

Dinsdagavond 8 november wordt er een prikkelarm moment voorzien. Van 16 tot 19 uur doven de lichten en klinkt er geen muziek zodat op een rustige manier ‘gefoord’ kan worden

Woensdagen 9 en 16 november is er  familiedag met animatie. Zaterdag 19 november maakt ook de sint zijn intrede. De laatste actie vindt plaats op zondag 20 november met de traditionele berenworp. 

De foor sluit  zondag 20 november. Eetkramen en lunaparken blijven wel open tot dinsdag 22 november. 

Schepen van Afvalbeleid Ivo Andries : “De stad plaatst gedurende deze periode ook 8 extra tijdelijke inzamelpunten, met telkens 2 containers om PMD en restafval gescheiden in te zamelen. Team Proper Lier zet extra mensen in om de publieke vuilnisbakken in het centrum bijkomend te ledigen.Tracht als bezoeker de kermis mee proper te houden en bied je afval correct aan. Leg geen afval bovenop of naast een volle vuilnisbak, maar neem je afval mee tot aan de volgende vuilnisbak. Geniet van onze uitbundige Novemberfoor!”

 

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder