Sla navigatie over

‘Bronzen Woensdagen 2018’

De ‘Bronzen Woensdagen’ starten woensdag 27 juni met een voorafje van de leerlingen van de hogere graad van de Lierse beiaardklas, afgewisseld met leerlingen van de Lierse koperklas. Daarna volgen de concerten op alle woensdagen van juli en augustus, telkens van 20 tot 21 uur.

Ook dit jaar is er een heel afwisselend programma samengesteld, met beiaard solo, maar ook beiaard vierhandig, en beiaard in samenspel met andere instrumenten. Zo kunt u o.m. luisteren naar twee muzikanten van het orkest van André Rieu tijdens het voorlaatste concert, en sluit de concertenreeks af met een samenspelconcert met ondertussen befaamd talent uit Lier, namelijk klassiek accordeonist en befaamd Liers talent Jef De Haes.

 ?U kan genieten van alle concerten in de rustige luistertuin van de bibliotheek, ingang Deensestraat, waar de Lierse Beiaardvereniging u een drankje serveert tijdens het concert. Ook de beiaardier kunt u aan het werk zien op groot scherm.   De concerten op 4 juli en 1 augustus worden voorafgegaan door een torenbezoek. Info en reservatie: www.visitlier.be.   Alle informatie over de ‘Bronzen Woensdagen’ en over de beiaard van de Sint-Gummaruskerk vindt u op www.beiaardlier.be.

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder