Sla navigatie over

Feestelijke inzaaiing plantvak op De Laag

Ruime belangstelling van de Hooiktenaars  voor  de ’Lentedrink’ aangeboden door de stad op De Laag. Ze  konden in de lentezon genieten van een tapasbordje , fruitsaté, ijsjes, Jutse koekjes, Pasta Hawai en een of meer drankjes.

In zijn korte speech wees  burgemeester   Verwaest , omringd door zijn collega’s schepenen  op de belangrijke riolerings- en wegenwerkzaamheden  tussen Lier en  deelgemeente Koningshooikt en op de toekomstige invulling van de site Van Hool.

“Onze navelstreng met KoningsHooikt wordt beter dan ooit”, stelde de burgemeester.  “Het wordt een perfect  veilige weg voor fietsers en autobestuurders om vlot van Lier en naar Koningshooikt te rijden.”

Verwaest noemde het einde van Van Hool   pijnlijk en triest. “We  zullen er wel over waken dat op de leegstaande terreinen nieuwe bedrijvigheid kan starten met respect voor de omgeving en nieuwe jobs.”

In het kader  van Veerkrachtige Dorpen  werd  nadien  op de tonen van Fanfare De Vrije Burgers  het nieuwe plantvak  als vergroening van De Laag  door het college versterkt  met  gedeputeerde van Landbouw en Innovatie Kathleen Helsen  ingezaaid.


Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder