Sla navigatie over

(Geboorte)koekjes van Koekebakkevlaaien in Lier

Mieke van Koekebakkevlaaien kreeg van de stad de toelating dit product te promoten met het ‘100% made in Lier’-beeldmerk. Opnieuw een lekkere aanvulling op het ‘100% made in Lier’-gamma.

Voor meer informatie kan u terecht op www.koekebakkevlaaien.be, [email protected] en tel. 0497 04 84 83.     Dankzij het enthousiasme van de Lierse handelaars, heeft Lier intussen acht ‘100% made in Lier’-producten!

1.    Puur frituur (Boomlaarstraat 116): gehaktkoekje in de vorm van het schapenkoplogo, met paprika of currykruiden. 2.    Broodatelier Siebens-Vrancx (Berlarij 100 en Zagerijstraat 76): cupcakes in de vorm van een schaapje met het schapenkoplogo. 3.    Chocolatier Dom (Grote Markt 10): pralines in de vorm van het schapenkoplogo. 4.    Superette Ninette (Kantstraat 6): flessenpost ‘voor een fiere Lierenaar’ met schapenkopje. 5.    Luth Juwelen: verschillende schapenkopjuwelen o.m. ringen, pins, hangers, manchetknopen en armbandjes. 6.    Jeroen Ceuppens (p/a Nauwelaerts Opticiens, Antwerpsestraat 30): juwelen met het schapenkoplogo, te koop bij Nauwelaerts Opticiens. 7.    Bakkerij De Bakker (Frederik Peltzerstraat 48): vanille-ijs gemaakt van schapenmelk gepresenteerd tussen twee koekjes in de vorm van het schapenkoplogo. 8. Koekebakkevlaaien: (Geboorte)koekjes.

Wie als handelaar of ondernemer ook een idee heeft voor een product in de vorm van de schapenkop , kan een voorstel indienen via [email protected].

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder