Sla navigatie over

Lier heeft eigen Monopolyspel

 

Deze 19e  Monopoly uitgave, gerealiseerd door spellenontwikkelaar Groep 24  blijft trouw aan het welbekende spelconcept: kopen en verkopen. Alleen doe je dat in deze versie niet enkel met winkelstraten maar wel met de  meest aantrekkelijke en bekendste plaatsen in de stad.

“We tonen  alle aspecten die de stad te bieden heeft, en dat zijn er heel wat”,  stelt  Dries Slootmans van Groep 24. “Gaande van het Begijnhof en het Felix Timmermansplein, tot de Antwerpsestraat en het Zimmerplein. Naast tal van bekende locaties uit het stadscentrum bevat het spelbord  met Tallaart en Koningsplein ook  verwijzingen naar  Koningshooikt. Lier is alom bekend voor zijn prachtige historische gebouwen.  Zo zijn onder andere de Zimmertoren, het Spui, de Gevangenenpoort en het Vleeshuis opgenomen in deze editie. 

Eerder dit jaar werd  via een verkiezing/poll   voetbalclub Lierse  verkozen tot de populairste sportvereniging De club is  nu  opgenomen op Monopoly Lier met het vakje “Herman Vanderpoortenstadion”.

De Kans- en Algemeen Fondskaartjes werden eveneens aangepast. Zo kan je geld ontvangen voor de verkoop van Lierse vlaaikes of moet je betalen omdat je gaat shoppen in de Antwerpsestraat. 

Bovendien lieten de makers van Monopoly Lier een speciaal uitbreidingssetje pionnen ontwikkelen. Het gaat om een set van zes houten Zimmertorentjes, telkens in een verschillende kleur.

Monopoly Lier en het setje pionnen is vanaf vandaag beschikbaar  bij  Barraf, Carrefour express, Dagbladhandel Celeste, Dagbladhandel De Nete, Dagbladhandel Gidi, FRANN, Huis Declerc, Huis Maison Bogaerts, Huis Perfect, Krantenkopje, Scoubi Dou, Spar, Standaard Boekhandel & 't Pannenhuis.

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder