Sla navigatie over

 Lier verwelkomt vierde ‘100% made in Lier’-product

De stad lanceerde eind februari 2017 het ‘100% made in Lier’-beeldmerk op basis van het bestaande logo. Ondernemers of handelaars kunnen hiermee ideeën voorleggen om een uniek product te creëren in of met de vorm van het Lierse schapenkoplogo .  

Vier handelaars kregen al het ‘100% made in Lier’-label. Het gaat om Puur Frituur (Boomlaarstraat 116) met een gehaktkoekje in de vorm van het schapenkoplogo ; Broodatelier Siebens-Vrancx (Berlarij 100 en Zagerijstraat 76) met cupcakes in de vorm van een schaapje met hoofdje in de vorm van het schapenkoplogo ; Chocolatier Dom (Grote Markt 10) met pralines in de vorm van het schapenkoplogo en Superette Ninette (Kantstraat 6) met de flessenpost gadget ‘Voor een fiere Lierenaar’.

Wie als Lierse handelaar of ondernemer een koekje of snoepje, onderlegger of speelgoed, … in de vorm van de schapenkop creëert , legt zijn initiatief vooraleer het in productie gaat en gelanceerd wordt in combinatie met het ‘100% made in Lier’-label eerst ter goedkeuring voor aan het schepencollege Na goedkeuring mag hij gebruikmaken van het label voor de promotie van zijn product.

Zo pikt hij een graantje mee van het succes van het schapenkoplogo en krijgt hij extra visibiliteit. Aanvragen kan via [email protected].  Meer info op www.lier.be, onder de rubriek ‘made in lier’.

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder