Sla navigatie over

Lier zoekt partner voor EK-voetbalfeest

De stad roept horecaondernemers, eventorganisatoren, audiovisuele bedrijven en alle andere ondernemers op om deel te nemen aan een open call voor het organiseren van een grootschalig EK-gebeuren op de Grote Markt. 

Het Europees Kampioenschap voetbal zal komende zomer plaatsvinden van 14 juni tot 14 juli. De stad  wil dit voetbalfeest naar het hart van de stad brengen door samen te werken met een gedreven en innovatieve partner. 

De geselecteerde organisator zal kunnen rekenen op  een toelage van 5.000 euro. Het doel is  op de Grote Markt een scherm te plaatsen waar alle voetbalwedstrijden van het EK worden uitgezonden, zolang de Rode Duivels in het toernooi blijven meedraaien. De organisatie krijgt dan een alleenrecht voor een groot scherm in Lier.

Naast het scherm zal de organisator ook verantwoordelijk zijn voor de drankvoorziening, inclusief wisselbekers. 

Bij de opbouw en afbraak moet de ondernemer   rekening houden met andere stadsevenementen op de Grote Markt zoals de zaterdagmarkt. 

Geïnteresseerde kandidaten worden uitgenodigd om hun voorstel en plan van aanpak in te dienen vanaf vrijdag 20 oktober tot en met vrijdag 10 november.

Donderdag 16 november  krijgen de kandidaten de kans   om hun voorstel te presenteren  aan een jury.. De voorstellen mogen verzonden worden naar: [email protected] en [email protected]

 Foto © KBVB

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder