Sla navigatie over

Aanleg Sportpark Hoge Velden start in najaar

“Het schepencollege heeft de  aannemer aangesteld om in het najaar de ontsluiting van de site Hoge Velden te realiseren.  Tegen de zomer 2023 zouden deze werkzaamheden  dan voltooid zijn”, stelt schepen van Sport Ivo Andries (Open Vld).

Aansluitend, en van zodra alle nodige vergunningen zijn afgeleverd, start K. Lyra-Lierse  met de bouw van het nieuwe sportpark op de Hoge Velden. Dat omvat  o.a. het stedelijk jeugdvoetbalcomplex en de bouw van het terrein en de tribunes van het nieuwe stadion van Lyra-Lierse.

Lyra-Lierse stelde  het architectenbureau HUB  aan. Het werd  geselecteerd uit meerdere kandidaten, en heeft een resem mooie projecten op zijn  naam staan.

Samen met HUB betrekt de club studiebureau D+A  mee in het project voor de landschappelijke vormgeving. D+A is dan weer een autoriteit in Vlaanderen op het vlak van gebruik van ruimte. 

De bedoeling is  over  2 seizoenen de volledige bouwwerken af te ronden.”Lyra-Lierse is dan ook ambitieus vanaf het seizoen 2024-2025 eindelijk opnieuw in Lier te  kunnen spelen”, besluit schepen Andries.

 

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder