Sla navigatie over

Aanvraag inname openbaar domein kan volledig digitaal

De inname openbaar domein voor een container, verhuis of verbouwingen gebeurt volledig digitaal via het nieuwe gebruiksvriendelijke aanvraagformulier. Het formulier begeleidt de gebruiker in enkele kliks naar het indienen van een aanvraag.

Zowel het intekenen van plannetjes als de betaling voor de inname gebeuren volledig online. Daarbij ziet het systeem automatisch of er andere innames zijn door een koppeling met GIPOD (Generiek Informatieplatform Openbaar Domein), waarmee conflicten vermeden worden.

Ook voor aannemers betekent dit een hele verbetering. Zij kunnen immers de nodige innames voor hun werken, die al via GIPOD werden ingegeven, vlot online aanvragen/ingeven via een aparte knop. De procedure voor een inname van het openbaar domein verloopt hiermee een pak eenvoudiger en sneller.

Meer info over de aanvraagprocedure en de termijnen vind je op www.lier.be.Wie nog bijkomende vragen heeft ,kan nog steeds telefonisch of op afspraak aan het loket terecht.   Met het gebruik van dit systeem volgt de stad een aantal andere gemeenten en politiezones zoals Turnhout, Leuven, Kortrijk en Hasselt.

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder