Sla navigatie over

Ambitieus jeugdvoetbalproject Lyra Lierse - Rita Berlaar

De jeugdspelers zullen dan onder de nieuwe naam Jong Rita Lyra-Lierse spelen in de clubkleuren en met het embleem van Lyra-Lierse, en onder de rechtstreekse aansturing van de jeugdcoördinatoren van K. Lyra-Lierse. Stap voor stap zal Jong Rita Lyra Lierse evolueren naar provinciaal jeugdvoetbal.

Lyra-Lierse zal vertegenwoordigd worden in het clubbestuur van de vzw SK Rita Berlaar. De club krijgt er de helft van de stemmen en het beslissingsrecht over alle dossiers die met jeugdvoetbal te maken hebben.

Bovendien gaat de gemeente Berlaar stevig investeren in de Doelvelden, met o.a. de bouw van een multifunctionele sporthal en de aanleg van twee nieuwe kunstgrasvelden. Daarnaast heeft de gemeente een investeringsenveloppe van 100.000 euro klaar voor de Doelvelden als co-financiering voor investeringen van Lyra Lierse op het vlak van duurzaam energieverbruik.

Verder heeft Lyra Lierse In afwachting van de verhuis naar de site Hoge Velden de garantie gekregen, zo lang als nodig gebruik te kunnen blijven maken van de Doelvelden en het Luc De Rijckstadion.

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder