Sla navigatie over

Antwerpenaar Hans Maes wordt nieuwe voorzitter Jong VLD

Vande Reyde blikt tevreden terug op zijn voorzitterschap bij Jong VLD. 'Ik ben heel trots op wat we gepresteerd hebben. Ons ledenaantal is met 20 procent gestegen. We trokken massaal naar scholen en jeugdhuizen om te praten over de essentie van politiek bij jongeren.”

Hans Maes wil met de afdelingen meer samen activiteiten organiseren om hun impact en bereik te vergroten. De wisselwerking tussen afdelingen en Jong VLD nationaal moet groter worden.

Het is aan de jonge generatie om over partij- en ideologische grenzen heen met andere politieke jongerenorganisaties in dialoog te gaan. Wat ons verbindt is sterker dan wat ons scheidt, en we kunnen veel van elkaar leren. Daarom zetten we waar mogelijk in op samenwerking

Maandag 4 december mogen meer dan 3.000 leden stemmen voor een nieuwe voorzitter. Er is wel maar één kandidaat om Vande Reyde op te volgen: Hans Maes. Als de leden zich positief uitspreken, treedt Maes in de voetsporen van onder meer Guy Verhofstadt, Karel De Gucht en Philippe De Backer.

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder