Sla navigatie over

Genieten van autorust tijdens autovrije zondag

Vorig jaar was er voor het eerst weer een autovrije zondag in Lier. Ook dit jaar krijgt een deel van de binnenstad  een dagje autorust. Zondag 18 september van 7 tot 19 uur  zullen de straten tussen de Binnennete en Leuvensevest tot Sionsvest autovrij gemaakt worden.Al wandelend of fietsend kan je de mogelijkheden van deze publieke ruimte ontdekken.

Volgende zone wordt autovrij : het  gebied tussen Leuvensevest – Netelaan – Werf – Binnennete – stadvest (Sionsvest) – Sionsplein - Ros Beiaardstraat, met uitzondering van het eerste deel  van de Arthur Vanderpoortenlaan en Leopold III-laan. 

De Leuvensevest, Netelaan, Werf, Mosdijk, stadsvest, Sionsplein en Ros Beiaardstraat zelf blijven dus bereikbaar. Er geldt een parkeerverbod in het ganse gebied vanaf 6 uur. 

Het volledige programma kan je vinden op www.lier.be/autovrije-zondag. Op de Grote Markt kan je die dag ook nog snuisteren op de brocanteriemarkt (buiten de autovrije zone).

Deze autovrije zondag is een organisatie van de Lierse Mobiliteitsraad samen met stad Lier en kadert binnen de Week van de Mobiliteit, een initiatief van het Netwerk Duurzame Mobiliteit. 

 

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder