Sla navigatie over

Benefietconcert ten voordele van vzw TEJO Lier

De vzw opende in 2016 haar deuren in het Lierse begijnhof en biedt gratis psychotherapie aan jongeren tussen 10 en 20 jaar .

In 2017 werden 248 jongeren geholpen door 14 vrijwillige psychotherapeuten met de steun van 6 medewerkers. De meesten komen langs omwille van pestgedrag of omwille van de (v)echtscheiding van hun ouders. De jongeren worden meestal doorverwezen door leerkrachten, het Centrum voor Leerlingenbegeleiding, familie, vrienden en ouders.

Omdat de VZW vooral werkt op basis van vrijwilligers en sponsors besloot het TRIO di FADO een concert ten voordele van TEJO Lier te organiseren.

De fado is voor Portugal wat de tango is voor Argentinië en de Flamenco voor Spanje. Met diezelfde passie en hartstocht benadert het TRIO di FADO de grote emoties van het leven doorheen de muziek. Zij kiezen hierbij vaak voor klassieke en hedendaagse componisten met een sterk nationaal karakter. De vaste bezetting bestaat uit Joke Van Tilborg (viool), Sarah Van Laere (cello) en Philippe Sysmans (piano). Voor dit concert wordt Sarah uitzonderlijk vervangen door de Hamburgse celliste Celine Brüggemann.

Tickets kosten 18 euro in voorverkoop of 20 euro aan de kassa. Reserveren kan via [email protected]. De volledige opbrengst zal gaan naar de vzw TEJO Lier waarmee zij hun verdere werking kunnen garanderen

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder