Sla navigatie over

Bijzondere lezingen in CC Colibrant

De Humanistisch-Vrijzinnige Vereniging Lier (HVV) organiseert in het najaar een aantal voordrachten met eminente sprekers over een diversiteit aan onderwerpen. Dinsdag 3 oktober om 19u is federaal minister van Sociale Zaken en Volksgezondheid Maggie DE BLOCK te gast in CC Colibrant met haar voordracht over "Gezondheidszorg voor iedereen blijvend toegankelijk en betaalbaar?"

Kenmerkend voor de gezondheidszorg in ons land is het hoogstaand niveau van de medische behandeling en de toegankelijkheid en betaalbaarheid van de zorg.De grootste uitdaging is de gezondheidszorg betaalbaar te houden.

Gezondheid en vergrijzing Dinsdag 7 november om 20u houdt Prof. Dr. Hendrik CAMMU (UZ Brussel VUB) in CC Colibrant zijn lezing over eten en bewegen: "Wat moet ik nu geloven, dokter?". Cammu vindt het bijzonder belangrijk om medische wetenschappen te populariseren. Naast medische artikels in De Tijd en in Eos, had hij ook meerdere seizoenen een wekelijkse medische rubriek in het televisieprogramma De laatste show op Eén.

Dinsdag 5 december om 20u sluit Prof. Dr. Nico DE WITTE (VUB) de rij in CC Colibrant met zijn referaat over "Vergrijzing: toekomstige uitdagingen inzake wonen, zorg en welzijn." Hij ontwikkelde een instrument om kwetsbaarheid te meten op fysiek, psychisch en sociaal vlak. Verder doet hij ook onderzoek naar ondervoeding, vallen en levenskwaliteit bij ouderen.

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder