Sla navigatie over

Controles op snelheid en afleiding achter het stuur

 

De voorbije week heeft de lokale politie een aantal  verkeerscontroles uitgevoerd. De focus lag   op snelheid   en op de nationaal aangekondigde week tegen afleiding achter het stuur.

Op de Aarschotsesteenweg werden 868 chauffeurs gecontroleerd.  Eén persoon  reed  79 km per uur in zone 70. In Plaslaar   reden 8 bestuurders  op 60 te snel in zone 50. Eén persoon werd geflitst met 88 km per uur. 

In de Baron Carolylaan op Zevenbergen passeerden 10 chauffeurs de controle. Eén laagvlieger reed er in zone 50 liefst 117 km per uur. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken.

De politie   nam ook deel  aan de nationaal  aangekondigde week tegen afleiding achter het stuur. Er werden verschillende controles gehouden. Voor gsm-gebruik in de auto  werden  28 onmiddellijke inningen opgelegd  en 6 voor gsm-gebruitk op de fiets.

Verder werd  1 PV geschreven voor het  rijden zonder inschrijvingsbewijs en 1 PV voor het autorijden zonder verzekering. Er werden ook 3 jongeren PV’s opgesteld en 5  GAS-processen -verbaal.

 

 

 

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder