Sla navigatie over

Cultuurcentrum Lier legt zijn focus op de jongeren

 

Het  nieuwe  cultuurseizoen   in CC De Mol  opende met de voorstelling van ‘Eerst’ over winnaarsmentaliteit en competitiedrang  door Ellis en Pleun , meteen  tevens  het bewijs van de  intentie om jong talent te tonen in de praktijk. 

 “Het aanbod voor 2023-2024 is  een zorgvuldig uitgekozen selectie van genres, van gevestigde waarden maar ook  van artiesten die het verdienen om gekend te zijn. Op die laatste categorie zetten we in seizoen 2023-2024 ook  extra in”, aldus  schepen van Cultuur  Ivo Andries  in zijn gelegenheidstoespraak.

“Nog meer dan vroeger willen we jong talent tonen op ons podium om ze te zien uitgroeien tot de gevestigde waarden van morgen.  En het is ook gewoonweg inspirerend om jonge makers aan het werk te zien, “ aldus schepen Andries.

Tot slot verwees  hij  naar  de introductie van het jongerentarief   voor de meeste voorstellingen om  ook een jong publiek aan te trekken, de clubconcerten voor een staand publiek en de café Puur-reeks  in het cultuurcafé Den Akoestiek.

Foto © Luc Peeters- Lier Belicht

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder