Sla navigatie over

De Sint komt naar Lier

Om 14 uur arriveert Sinterklaas aan de verlaagde kade op het F. Timmermansplein , hij wordt verwelkomd door de burgemeester en aansluitend wandelt de Sint te voet naar het stadhuis.

Van 14.30 tot 15.30 uur mogen alle kindjes een verrassingszakje halen , ook op het F. Timmermansplein.

Van 15 tot 17 uur ontvangt de Sint samen met zijn Pieten alle kindjes in het stadhuis op de Grote Markt. De kindjes halen hun volgnummer vanaf 15 uur aan het stadhuis! De kinderen zorgen voor een leuke tekening.   ?Verkeersmaatregelen

 Van 13 tot 15.30 uur wordt op de Hoge brug (Vismarkt-Werf) de helft van de rijbaan afgesloten voor de toeschouwers. Er wordt éénrichtingsverkeer ingevoerd vanaf de Rechtestraat naar de Grote Markt/Vismarkt toe. Verkeer vanuit de Rechtestraat zal tussen 14 en 15 uur sterke hinder ondervinden. Op de Werf zal er parkeer- en stilstaanverbod gelden vanaf de Rechtestraat tot aan Bril. Ook daar wordt de helft van de rijbaan afgesloten voor de toeschouwers. Er geldt  parkeerverbod op de Vismarkt vanaf 12 uur ter hoogte van het Hof van Santhoven om een fietsparking in te richten. Laat je fiets – voor je eigen en ieders veiligheid – niet achter op het parcours maar stal ze in de speciaal voorziene fietsenparkings op de Vismarkt.  

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder