Sla navigatie over

Dienstencentra zetten zich in voor ‘De Warmste Week’

Dinsdag 18 december om 12 uur biedt De Waaier , Dorpsstraat 111 ‘Soep op de stoep’ ten voordele van Samen tegen armoede. Dit project van Welzijnszorg maakt werk van structurele armoedebestrijding in eigen land. Kom genieten van een lekker kopje soep en spendeer een vrije bijdrage.   Vrijdag 21 december om 14 uur is er – naar aanleiding van ‘De Warmste Week’ – zowel in Het Schoppeke aan de K. Davidlaan als in Rosmolen aan de Pettendonk lekkers te koop ten voordele van twee vzw’s die zeker steun verdienen.

In Het Schoppeke bakken ze de lekkerste wafels voor De Stappaert vzw , een opvangtehuis waar jonge mensen, in acute problemen, tussen 17 en 25 jaar de kans krijgen stap voor stap op eigen benen in het leven te gaan staan. Ook hier kan u met een vrije gift de werking steunen.

Ook in Rosmolen slaan ze aan het bakken voor Music For Life en de Warmste Week. U kunt voor een vrije bijdrage smullen van een lekkere portie smoutebollen om de werking van De Lier te steunen. De Lier vzw zorgt ervoor dat mensen met een verstandelijke beperking zo zelfstandig mogelijk kunnen wonen.   

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder