Sla navigatie over

Dienstencentrum Het Schoppeke viert 1-jarig bestaan

Het dienstencentrum staat voor ontmoeting, activiteiten en informatie. Het wil kansen bieden voor een gezellig praatje, deelname aan allerlei vormen van ontspanning en gebruik van verschillende diensten.

Sinds de opening vonden al heel wat Lierenaars de weg naar het dienstencentrum. De afgelopen maanden is Het Schoppeke alleen maar gegroeid. De reacties van de bezoekers, de vele stimuli om deel te nemen, de talrijke vragen en antwoorden maakten dat Lierenaars de stap zetten naar het dienstencentrum. De lekkere maaltijden werden gesmaakt en heel wat activiteiten konden rekenen op een grote belangstelling.

Het succes van het centrum bewijst de nood aan een warm en zinvol aanbod op maat van senioren. Ook de vele vrijwillige medewerkers zorgen voor een fijne sfeer.

Centrumleider Yves: “Ik wil graag iedereen, bezoekers en vrijwilligers, bedanken die heeft bijgedragen aan het succes van Het Schoppeke. Ik denk dat hun enthousiasme dan ook een belangrijke rol heeft gespeeld in de groei van het dienstencentrum.”

Het komende jaar wil  het dienstencentrum nog meer inzetten op naambekendheid, een spetterend aanbod en de kwaliteit behouden. Zo wordt gedacht aan een heus wellnesspakket en een verfijning van de vervoersdienst.

Iedereen is welkom in Het Schoppeke alle werkdagen tussen 9.30 en 16.30 uur, op woensdag van 9.30 tot 14 uur.

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder