Sla navigatie over

Dirk Verrelst , nieuwe lokale voorzitter

Dirk Verrelst is 53 jaar en licentiaat geschiedenis van opleiding. Na zijn militaire dienst stapte hij in de financiële sector waar hij in de jaren 90 een gans traject kon doorlopen in de Private Banking afdeling bij ING . Vanaf 2003 oefende hij bij BNP Paribas Wealth Management in Brussel verschillende leidinggevende functies uit . Actueel is hij voor BNPP Fortis Senior Portfolio Manager voor Wealth klanten.

Dirk Verrelst is sinds 2002 lid van Open Vld Lier-Koningshooikt en penningmeester van onze lokale afdeling vanaf 2012. Tevens maakt hij vanuit zijn financiële expertise al sedert de oprichting in 2002 deel uit van het directiecomité van SOLag , het Stedelijk Ontwikkelingsbedrijf Lier - Autonoom Gemeentebedrijf .

Eén van zijn bijzondere interessepunten is altijd gegaan naar stadsontwikkeling en wonen . Een kwalitatief woonbeleid met oog voor alle demografische, planologische en ecologische uitdagingen is essentieel voor de toekomst van Lier en voor haar sociale mix .

De beslissing om te kandideren voor het voorzitterschap is gegroeid vanuit heel wat positieve ervaringen uit de interviews die hij samen met Marleen met alle kandidaten voor de lijst heeft mogen voeren.

Dirk Verrelst krijgt een uitzonderlijk stevig mandaat van onze leden. De nieuwe voorzitter zal alleszins kunnen rekenen op een dynamische , diverse en geëngageerde groep om ééndrachtig het traject naar de belangrijke lokale stembusslag van 14 oktober richting , vorm en inhoud te geven.

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder