Sla navigatie over

Doe mee met de Ouderenweek

Tijdens de Ouderenweek  van 21 tot 27 november zet Lier de senioren   in de kijker. Samen met de Lierse dienstencentra, seniorenverenigingen en woonzorgcentra organiseert de Senioren Adviesraad (SAR) heel wat activiteiten.

Er zijn concerten, workshops, lezingen, infosessies, proeverijen, muzieknamiddagen, wandelingen,… . 

Tijdens “Zoet & Ontmoet” in de dienstencentra kan de senior elke dag, van maandag tot en met vrijdag tussen 14 en 15.30 uur, een babbeltje slaan met iemand die belangrijk is: een schepen, wijkagent, verantwoordelijke van een vereniging, … . 

Elke bezoeker kan gratis genieten van een kop koffie of thee met een stukje cake. Inschrijven is niet nodig. Check het programma om te kijken wie, wanneer en waar komt.

De jeugdraad maakt samen  met de seniorenadviesraad  de senior wegwijs in het gebruik van de QR-code scanner. In Het Schoppeke en De Waaier kom je alles te weten over digitale administratie (Doccle, It’s me, My E-box,…). Of ontdek tijdens een rondleiding het (digitaal) aanbod voor senioren  in de bib.

Naar jaarlijkse gewoonte worden ook alle Lierenaars die dit jaar 70, 80 of 90 worden uitgebreid  gevierd. Samen met hun partner en hun leeftijdsgenoten worden ze uitgenodigd voor een gezellige namiddag.

Het volledige programma  vind je in de brochure  beschikbaar in de dienstencentra, verschillende stedelijke diensten en winkels of  online via  www.lier.be/ouderenweek. Vergeet niet dat je voor veel activiteiten vooraf moet inschrijven!

 

 

 

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder