Sla navigatie over

Dorpsraad huldigt Hooiktse vrijwilligers

Bij de start van de Week van de Vrijwilliger 2019 past het alle vrijwilligers te danken voor hun niet-aflatende inzet . Dat kan gaan binnen de eigen vereniging die culturele, sportieve, sociale activiteiten ontplooit voor de gemeenschap. Of voor een goed doel, of voor de buurt, voor bepaalde categorieën van mensen, of om de Stad te helpen bij het realiseren van bepaalde doelstellingen. Eén ding hebben al deze vrijwilligers gemeen : zij doen het uit vrije wil, in hun vrije tijd, onbezoldigd , en met veel inzet en enthousiasme.

Het stadsbestuur waardeert hun inzet voor de gemeenschap en het verenigingsleven heel erg . Het werk van de talloze vrijwilligers in onze huidige samenleving is van het allergrootste belang . Zonder hun belangeloze en dagelijkse inzet , zou het leven er voor velen een stuk minder aangenaam uitzien.

Voorzitter Dirk Frans stond even stil bij het overlijden van Achiel Aertgeerts, erevoorzitter van de Dorpsraad, en Julien Van Deuren, bestuurslid van Samana , organisatie voor mensen met een chronische ziekte en mantelzorgers .“Net zoals zovele anderen waren zij vrijwilligers voor het leven. Voor mezelf zullen zij altijd een voorbeeld en inspiratiebron blijven.”

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder