Sla navigatie over

Eén jaar schepen in Lier

Schepen Sabine Leyzen richt zich tot haar stadsgenoten na één jaar schepen van onze stad en deelgemeente.

"Precies een jaar geleden besliste Marleen Vanderpoorten na een carrière van 32 jaar in de lokale politiek haar mandaat als schepen  door te geven. Hierdoor mocht ik als gemeenteraadslid  in haar voetsporen treden. 

Ik wil Marleen danken  het voorbije jaar  altijd te mogen steunen op haar ervaring, haar dossierkennis en haar advies.

Ik wil tevens  mijn administratieve medewerkers danken voor hun enthousiasme waarmee ze me steeds weer de wijzigingen in lopende dossiers toelichten. Ik mag me gelukkig prijzen met zo’n Top-team! 

Met veel goesting en enthousiasme doe ik voort! 

Hard blijven werken om werkzoekenden, jongeren, ouderen, nieuwkomers, of mensen met woonproblemen kansen te geven. Zelfstandigheid en zelfredzaamheid begint bij het hebben van een job, een dak boven het hoofd en het kunnen spreken en begrijpen  van onze taal  … Het is  onze  opdracht daar mensen in te begeleiden en te sturen, maar ook te wijzen op hun verantwoordelijkheden. 

Om te weten wat er leeft in de wijken en straten  van onze stad en dorp hebben we de inbreng van elke Lierenaar en Jutteneer nodig! Zo betrekken  we onze inwoners in het lokaal participatiebeleid. Daarom zal ik na de zomer starten met huisbezoeken. Ik wil als schepen weten en voelen wat er leeft, wat goed is en wat beter kan…"

Sabine Leyzen

Schepen van wijkwerking, participatie, wonen, patrimonium, tewerkstelling en onroerend erfgoed

[email protected]

 

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder