Sla navigatie over

Eerste editie Urban Walk Lier

Zondag 17 september vindt de eerste editie van de  Urban Walk Lier plaats. Historische en bijzondere locaties zwaaien hun deuren open voor de wandelaars, die een parcours van ongeveer 10 km zullen afleggen. 

Constant Lier is de eerste locatie die zondag 17 september zijn deuren opent voor de  Urban Walk Lier. Het vroegere stadshuis is nu een congrescentrum en co-working space. 

De Urban Walk trekt ook langs het Zimmerplein, de Zimmertoren en door het Zimmermuseum. Maar ook een passage door het Begijnhof,  sinds 1998  Werelderfgoed zal niet ontbreken. 

“We verwachten ruim 3.000 wandelaars. Het succes van de Urban Walk ligt in het ontdekken van een stad en wandelen op plekken waar je normaal niet komt. Mensen van over heel Vlaanderen zullen naar Lier komen, maar het parcours zal verrassen en is dus minstens zo boeiend voor mensen uit de buurt. We zijn ervan overtuigd dat Lier, het Brugge van de Kempen, onze deelnemers heel veel te bieden heeft”, zegt Greg Broekmans van organisator Golazo sports.

De Urban Walk Lier maakt deel uit van de  Urban Walk Series. Brussel mocht op 19 maart de spits afbijten en op 28 mei was Brugge het decor voor een  Urban Walk. Zondag 18 juni was Antwerpen aan de beurt en zondag 3 december  wordt  de serie afgesloten in Gent. 

 

Foto © Urban Walk 


Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder