Sla navigatie over

Elektrische deelfietsen van Donkey Republic te huur in Lier

Naast de Blue-bikes kan je in Lier sinds kort ook gebruik maken van de elektrische gele  deelfietsen van Donkey Republic. Een mooie aanvulling van het  fietsdeelaanbod in onze stad.

In het Lierse stadscentrum vind je eigenlijk alles op wandel- of trapafstand. Extra snel van punt A naar punt B? Dan kan je sinds kort ook  een   elektrische fiets van Donkey republic huren. 

Lantis, de initiatiefnemer van het project en bouwheer van de Oosterweelverbinding, zal in totaal 1.650 e-bikes van Donkey Republic plaatsen in de 32 gemeentes van de Antwerpse vervoerregio.Op die manier wil Lantis  zoveel mogelijk mensen motiveren om de fiets te nemen voor, tijdens en na de Oosterweelwerken.

Het uitgebreid netwerk van Donkey republic zal de belangrijkste mobiliteitsknooppunten, zoals park-and-rides en treinstations, met elkaar verbinden. Zo kunnen fietsers zich snel verplaatsen doorheen de hele regio. 

In Lier  worden   45 elektrische fietsen verspreid over de Veemarkt, Vismarkt en het station op het Leopoldplein.

Elektrisch fietsen is een slimme zet. Het gaat vlot vooruit, je geraakt zonder veel moeite en tijdverlies op je bestemming, parkeren is geen probleem en je geniet van extra beweging. De komst van het elektrisch deelfietsnetwerk van Donkey Republic is dus goed nieuws voor wie vaker de fiets wil nemen.

Een Donkey-fiets huren is eenvoudig. Download de Donkey Republic-app en ga naar een van de drop-offlocaties aan het station, de Veemarkt of Vismarkt. Daar ontgrendel je een fiets met de app en je bent op weg. Na de rit laat je je fiets opnieuw achter op één  drop-offlocatie naar keuze.

Een enkele rit (30 minuten) kost 3 euro , een maandabonnement (max. 40 verplaatsingen) kost 72 euro (1,80 euro per rit) en een jaarabonnement (max. 400 ritten) kost 600 euro (1,50 euro per rit). 

 


Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder