Sla navigatie over

Energetisch renoveren met Stekr

Met de huidige extreme energieprijzen is energetisch renoveren meer dan ooit interessant. Energiebesparende renovaties verlagen niet alleen je energieverbruik en –kosten, ze zijn ook goed voor het milieu.  Vanaf 1 september 2022 bieden de renovatiecoaches van Stekr hulp aan alle Lierenaars, ook zij die op latere leeftijd willen renoveren.

De renovatiecoaches helpen je  gratis en volledig onafhankelijk bij het technische, het financiële en het administratieve aspect van renovatiewerken, op maat van jouw woning én jouw budget. De renovatiecoach komt langs bij je thuis.

Sabine Leyzen, schepen van Wonen  : “Door de stijgende energieprijzen, zullen we in Lier extra aandacht besteden aan 65-plussers die wel iets willen doen aan hun energieverbruik, maar niet goed weten hoe eraan te beginnen. Dit is net de doelgroep die meer thuis is, vaak in oudere woningen woont en dus ook een hoger energieverbruik heeft.We  kunnen hen volledig ontzorgen en  wellicht  ook een beetje geruststellen over de toch wel beangstigende berichten die ons dagelijks bereiken.”

Je kan renovatiecoaching aanvragen via https://stekr.be/renovatiecoach/, 015 28 60 28 of [email protected].Stekr is een dienstverlening van IGEMO.

 

 


Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder