Sla navigatie over

Expo Anne Frank “Laat me mezelf zijn”

Aandacht gaat ook naar het lot van de joodse Lierenaars tijdens het naziregime. In een actueel luik geven jongeren op kleurrijke panelen uiting aan hun eigen ervaringen met vooroordelen, discriminatie en uitsluiting.

De tentoonstelling richt zich vooral op scholieren uit het secundair onderwijs, maar is zeker voor iedereen een bezoek waard. Je kan de expo individueel bezoeken of in groep met uitleg van een gids.   Lions Club Lier Twee Neten en stad Lier werken voor dit project nauw samen met de Lierse scholen en stadsgidsen.   De expo vindt plaats in Het Vleeshuis, Grote Markt van 5 februari tot en met 3 april 2022. Inkom : 4 euro

Openingsuren : dinsdag van 17 tot 20 uur, zaterdag van 10 tot 16 uur. Tijdens de krokusvakantie van 28 februari tot 6 maart 2022 , dinsdag en zaterdag zoals hierboven vermeld en elke weekdag van 10 tot 16 uur.

Voor 2 euro extra (dus 6 euro in totaal) kan je een gidsbeurt in groep volgen op dinsdag om 18 uur, zaterdag om 14 uur en elke weekdag in de krokusvakantie om 14 uur. Schrijf je  via Visit Lier in voor een gegidste rondleiding.

Foto © Anne Frankstichting

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder