Sla navigatie over

Feestelijke opening nieuw skatepark

Het asfaltterrein met losse skate-elementen maakt plaats voor een geïntegreerd skatepark vol hoogteverschillen. Het terrein werd uitgebreid van ongeveer 500 naar 925 m2. De Lierse skaters werden nauw betrokken bij het ontwerp.    Aansluitend volgt een feestelijk programma waarop iedereen welkom is. Jeugdhuis De Moeve, dat een aantal skaters onder de vrijwilligers telt, grijpt de opening van het skatepark aan om er een leuk feestje van te maken. Voor het muzikale programma wordt samengewerkt met lokale rapper Krix, die zo het nieuwe hiphop project 'Eindelijk te vinden' in De Moeve lanceert. Er zijn tal van initiaties Skaten en Stuntsteppen (14-17u) en workshops graffiti (15 u.) , Tye Die (14-18 u.) , Zeefdruk (14- 18 u.) en Henna tattoo’s ( 15 - 19 u.).  

Om 17 uur wordt het skateterrein volledig vrij gemaakt voor een contest. Inschrijven kan tot op de dag zelf (15 uur) of door een berichtje te sturen naar [email protected].

Er zijn twee categorieën: +16 jaar en -16 jaar. Een professionele jury zal de deelnemers punten geven. Eerst moeten de deelnemers verschillende runs doen. Op het einde volgt nog een best trick contest.    

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder