Sla navigatie over

FormuLIERenhulp leidt je door administratief kluwen

Geregeld raken sommige inwoners de weg kwijt in de administratie en vinden niet meteen de juiste hulp voor hun vraag of probleem. Soms hebben ze niemand in hun omgeving om advies aan te vragen of willen ze familie of vrienden hiermee niet belasten.Er zijn ook mensen die moeite hebben met de digitale vooruitgang of de inhoud van een brief niet helemaal begrijpen.

U kan bij FormuLIERenhulp terecht voor een vraag of gesprek over waar u vastloopt met uw administratie.  De vrijwilliger biedt een luisterend oor en zoekt mee naar de juiste professionele dienst die u zal verder helpen.

De vrijwilliger kan u ook voorbereiden op uw afspraak met de dienst door bijvoorbeeld samen te bekijken welke documenten u moet meehebben . Kleine administratieve taakjes zoals het invullen van een antwoordstrookje kunnen de vrijwilligers zelf doen en anders wijzen ze u de weg naar de juiste hulp- of dienstverlening.

De hulp is gratis en wie er nood aan heeft, kan er terecht.    Er zijn al veel vrijwilligers aan de slag in Lier die mensen helpen. Op dit moment zoekt FormuLIERenhulp nog extra vrijwilligers. Geïnteresseerden kunnen zich nu kandidaat stellen.   Meer info   Stad en OCMW Lier, Welzijn, Sociaal Beleid 03 491 67 03 [email protected]   Vzw Mondiale Werken 0473 99 41 57 [email protected]  

 

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder