Sla navigatie over

Genieten van de autovrije ruimte

 

Een groot deel van de binnenstad in onze stad binnen de stadsvesten   was  vandaag  tussen 9 en 18 uur autovrij. Op het programma stonden  meerdere culturele activiteiten, sport en spel.De horeca  in het centrum  deed gouden zaken.

Op de Grote Markt lokte de herfsteditie van de Vintage&Retro Brocanterie traditioneel de grote massa. Op de Werf  genoten  de bezoekers van een kop thee of koffie en gebak   voorbereid  door de buurt. Aan de bib profiteerden   talrijke   boekenliefhebbers  van het aanbod   van 1€ boeken.

Op het groen aan de Podiumacademie promootte  badmintonclub De Tornados  haar  sport en  konden  sportievelingen  een pluimpje   slagen . 

In de H. Geeststraat  testten  de kinderen hun rijvaardigheid  op een uitgetekend parcours . Hun ouders  konden  bij Lier op Wielekes alles vernemen  over het  voordelig huren van kinderfietsen.

Urban Walk Lier zorgde voor een echte overrompeling in de binnenstad .Ruim  4.000 deelnemers genoten van de tocht door Lier, langs en door bijzondere gebouwen en op verborgen plekjes.

(foto :©  Lier belicht)

 

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder