Sla navigatie over

Gwendolyn Rutten te gast in Lier

Rutten bezocht achtereenvolgens de Jezuïetenkerk en Bed Muzet , het eerste cultuurhostel in Vlaanderen. Ze werd ontvangen door het Open Vld Lier bestuur onder leiding van voorzitter Tom Vanhoutte en lijsttrekker Marleen Vanderpoorten. Ook Ivo Andries , Philip De Koninck, Christel Van den Plas en Sabine Leyzen maakten deel uit van onze afvaardiging.

In de Jezuïetenkerk informeerden Bart De Vos , gedelegeerd bestuurder van de vzw E. Bressinck en G. Hendrickx , directeur van de academie de nationaal voorzitter over de restauratieproblemen van de kerk , die nu gebruikt wordt als auditieruimte en voor voorstellingen en optredens.

Nadien kreeg de voorzitter een rondleiding in het kraaknette Bed Muzet . Het cultuurhostel is ondergebracht in een volledig gerenoveerde vleugel van het oude Klooster van de Zwartzusters en geeft uit op een rustgevende binnentuin.

Gwendolyn Rutten zet ook de volgende maanden haar ‘Ronde van Vlaanderen’ verder waarbij ze in elke gemeente gesprekken voert met mensen over de dingen die hen nauw aan het hart liggen.

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder