Sla navigatie over

Heraanleg Pallieterdriehoek vanaf maandag 7 maart

Van morgen maandag 7 maart tot en met vrijdag 18 maart wordt het bestaande zebrapad aangepast. Daarnaast komt er bijkomend een fietsoversteek voor fietsers die vanuit Arthur Vanderpoortenlaan richting stadspark rijden. De afslagstrook op Netelaan richting A. Vanderpoortenlaan wordt verwijderd. Er worden twee grote plantvakken gecreëerd aan beide zijden van de oversteekplaats. Het voetpad aan de zijde van de Pallieterdriehoek wordt heraangelegd.

De Netelaan is afgesloten tussen Leopold III-laan en Arthur Vanderpoortenlaan. De rijrichting van de Leopold III-laan wordt hiervoor omgedraaid. Het verkeer wordt omgeleid via Leopold III-laan, Arthur Vanderpoortenlaan, Koningin Astridlaan en Leuvensevest. Fietsers en voetgangers kunnen door langs de zijde van het stadspark.

Van maandag 21 maart tot en met vrijdag 25 maart wordt het voetpad aan de buitenzijde van de Pallieterdriehoek heraangelegd vanaf de Netelaan tot aan de inrit van het Atheneum. De parkeerplaatsen verhuizen naar de zijde van het Atheneum. 

De Arthur Vanderpoortenlaan is afgesloten voor de heraanleg van het voetpad. Het verkeer wordt omgeleid via Leuvensevest. Fietsers worden omgeleid via Leopold III-laan. Voetgangers kunnen passeren langs het voetpad aan de zijde van de Pallieterdriekhoek.

Van maandag 28 maart tot en met vrijdag 1 april wordt het voetpad aan de buitenzijde van de Pallieterdriehoek heraangelegd. 

De Leopold III-laan is afgesloten voor de heraanleg van het voetpad langs de kant van de huizen. Het verkeer wordt omgeleid langs Koningin Astridlaan – Leuvensevest. Fietsers hebben doorgang. Voetgangers kunnen langs het voetpad aan de zijde van de Pallieterdriehoek.

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder