Sla navigatie over

Heraanleg Sint-Gummarusstraat start volgende dinsdag

e rijbaan, parkeerstroken en voetpaden worden volledig vernieuwd, net als de riolering. Midden in de straat is er een asverschuiving voorzien. Het pleintje aan de overzijde van de Sint-Pieterskapel krijgt ook een make-over. Er komen zitbanken en aanplantingen. Eind november 2018 moeten de werken afgerond zijn. Vooraf is er eerst een archeologisch onderzoek. Dat zal tot het bouwverlof (t/m 6 juli) duren. In augustus beginnen de rioleringswerkzaamheden. Vanaf dinsdag is de Sint-Gummarusstraat afgesloten. Het doorgaand verkeer voor parking KTA kan vanuit de Berlaarsestraat richting Vismarkt, Aragonstraat en Mosdijk naar de Predikherenlaan.   De planning onder voorbehoud van weers- en andere onvoorziene omstandigheden ziet eruit als volgt : Van 22 mei tot en met 6 juli worden rijweg en voetpaden opgebroken en gebeurt het archeologisch onderzoek.
De aannemer zorgt ervoor dat de voetpaden en garages toegankelijk zijn via een werfweg tijdens het bouwverlof van zaterdag 7 juli t/m maandag 30 juli 2018.

Van 31 juli tot 16 september wordt de riolering vernieuwd en de goten en boordstenen geplaatst.

Van 17 september tot half november worden fundering en bestrating afgewerkt. De verwachte einddatum is 26 november 2018.

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder