Sla navigatie over

Heraanleg Spekkestraat start maandag 5 november

De aannemer begint met de rioolaansluiting op de Berlaarsesteenweg. Aansluitend wordt de riolering geplaatst vanaf de Berlaarsesteenweg, richting Netekanaal. De vernieuwing zal duren tot eind maart 2019, maar blijft afhankelijk van weers- en andere onvoorziene omstandigheden.   Volgende verkeersmaatregelen worden van kracht :

 Van maandag 5 t/m vrijdag 16 november geldt eénrichtingsverkeer op de Berlaarsesteenweg (uitgezonderd fietsers) tussen Ring en Hertog-Janstraat. Verkeer vanaf de Ring wordt toegelaten. Verkeer vanuit Berlaar wordt omgeleid via H. Jansstraat, Neerloop, Ravenstijn en Kesselsesteenweg.

Van maandag 5 november t/m +/- 30 april 2019 bereik je de Spekkestraat en de woonbootzone via de Posthoornstraat, ventweg naast de dijk en de Kapelstraat. Deze zone wordt ingericht als fietsstraat. Dit betekent dat de maximum toegelaten snelheid er 30km/u is, dat fietsers de volledige breedte mogen gebruiken en dat je als auto geen fietsers mag inhalen.

Fietsers op de Berlaarsesteenweg volgen een omleiding via Ast en kanaaldijk tot aan de Spekkestraat.   Zie plannetjes op www.lier.be, zoek op ‘Spekkestraat’.

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder