Sla navigatie over

Herfststorm houdt publiek weg van openingsavond Novemberfoor

 

 

 

 

Van donderdag 2 november tot en met dinsdag 21 november vindt op de Grote Markt, het Zimmerplein en de Gasthuisvest  de Novemberfoor 2023  plaats. 

Tijdens  de openingsavond  van de Lierse foor  ontbrak de grote massa  door de  herfststorm.Veel kramen bleven gesloten omwille van de veiligheid.

De foor biedt met 63 instellingen een mooie verscheidenheid aan attracties.  Naast de klassiekers als molens, autoscooter ,  schietkramen, vissers- of andere spelen en lunaparken kan je bij de vele eetkramen op de Novemberfoor terecht voor lekkere caracoles, frietjes, smoutebollen, warme rek, snoep, wafels, hamburgers en ander zoet of zout lekkers.

Het programma voorziet  dinsdagavond 7 november van 16 tot 19 uur een prikkelarm moment. De lichten worden gedoofd en er klinkt  geen muziek zodat rustig kan ‘gefoord’ worden . Woensdagen 8 en 15 november is er familiedag met animatie, zaterdag 18 november wordt de Sint verwelkomd en zondag 19 november vindt de traditionele berenworp plaats om 18.30 uur op Gasthuisvest, 19 uur op Zimmerplein en 19.30 uur op de Grote Markt.

De foor sluit  zondag 19 november. Eetkramen en lunaparken blijven wel open tot de laatste foordag op dinsdag 21 november.     

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder