Sla navigatie over

Hooiktse liberalen leggen eigen accenten

Ivo Andries , Thierry Suetens , Kris Verlinden en Lissa Van Reusel zijn terecht fier op de talrijke projecten die de voorbije 6 jaar onder impuls van Open Vld in Koningshooikt succesvol werden afgerond.

Zo werden o.m. de Sander De Vosstraat, Leike en Liersebaan heraangelegd , de Putsesteenweg kreeg een nieuw wegdek en fietspad, de Rogge- en Tarwelaan nieuwe voetpaden . Veilige oversteekplaatsen kwamen er aan de chirolokalen op de Mechelbaan , Jutse Plassen en Sander De Vosstraat , het ontmoetingscentrum De Jutteneer werd verfraaid en dienstencentrum De Waaier werd beter toegankelijk voor rolstoelgebruikers en mensen die moeilijk te been zijn. Speeltuintjes ’t Lammeke en Boekweitlaan kregen nieuwe toestellen , de speelplaats voor de kinderopvang Kadee werd heringericht , op de invalswegen werden ANPR-camera’s geïnstalleerd.

Het team heeft de goede ideeën en positieve voorstellen van de Hooiktenaars tijdens hun huisbezoeken opgenomen in hun plannen voor de volgende zes jaar.

Er moet bijvoorbeeld nog meer aandacht gaan naar propere straten en pleinen in het bijzonder in de dorpskern en ook rond de kerk , het parkeerbeleid in het centrum herzien worden. Er moet een oplossing komen voor het doorrijdend vrachtverkeer in de dorpskern.Veilige fietspaden zijn nodig op de Mechelbaan en in de Dorpsstraat. KVK Hooikt krijgt een hybride- of kunstgrasveld , Hooiktse senioren en jeugd meer voorzieningen voor ontspanning bv. aan de Jutse Plassen. Dat de Dorpsraad een volwaardige adviesraad kan worden dient onderzocht.

Alle aandachtspunten voor Koningshooikt zijn opgesomd in de flyer die deze week verspreid wordt in de hele deelgemeente . Het volledige programma en standpunten voor Lier en Koningshooikt vindt u op onze campagnewebsite www.openvldlier.be

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder