Sla navigatie over

Huis van het Kind Lier lanceert Pamperbank

Ouders van kleine kinderen die ineens zindelijk zijn geworden kunnen de rest van de ongebruikte luiers naar een van de inzamelpunten van de Pamperbank brengen.

Voor ouders met een beperkt inkomen is de aankoop van luiers telkens weer een flinke hap uit het budget. Zeker als u weet dat een baby gemiddeld 5.000 luiers nodig heeft. Net deze ouders wil de Pamperbank ondersteunen.

De ingezamelde luiers worden herverpakt en vanaf 1 september aangeboden aan 1 euro per 25 stuks.

Met een doorverwijzing voor de sociale kruidenier ’t Hofke zullen ouders zowel in ’t Hofke als in de ruilwinkels van het Huis van het Kind terecht kunnen om 1 keer per maand voordelig luiers te kopen.   Op verschillende locaties wordt vanaf volgende week een inzamelbox voor ongebruikte luiers geplaatst: In Lier in het  Sociaal Huis – Paradeplein 2    , het       Sociaal Restaurant / Sociale Kruidenier – Maasfortbaan 13    , het     Huis van het Kind   – Transvaalstraat 42     ,      Ruilwinkel 2 H. Geeststraat 7  en       Basisschool ’t Molentje – Eeuwfeestlaan 190. In Koningshooikt kan men terecht in Dienstencentrum De Waaier – Dorpsstraat 111.

Er wordt nog uitgekeken naar bijkomende locaties. Een overzicht is terug te vinden op www.sociaalhuislier.be (zoek op ‘pamperbank’).  

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder