Sla navigatie over

Ivo Andries lijsttrekker Open Vld Lier-Koningshooikt

Het bestuur van Open Vld Lier-Koningshooikt heeft  Ivo Andries unaniem verkozen tot lijsttrekker bij de gemeenteraadsverkiezing van 13 oktober 2024.
 
Ivo startte in 2007 zijn carrière in de lokale politiek als gemeenteraadslid .In 2013 werd hij schepen van Sport, cultuur, onderwijs en bibliotheek. In 2019  werden deze   bevoegdheden als schepen  uitgebreid met afvalbeleid en Proper Lier.
Schepen Andries kon deze bestuursperiode een hele reeks initiatieven tot een goed einde brengen. 
Zo  zette  hij o.m.  zijn schouders onder het project Hoge Velden zodat alle Lierse jeugd weldra  hun geliefkoosde voetbalsport  in Lier kunnen beoefenen.
Met Academie Lier  bracht  hij onze beide academies samen onder één koepel. Op de campus van  Beeldacademie  Lier aan de Koepoortstraat  kon  hij  een  nieuw gebouw met  keramiekateliers en  ateliers voor teken- en schilderkunst inhuldigen. In 2019  werd sporthal Stadspark aan de Leuvensevest  op campus Arthur Vanderpoorten van Atheneum Lier in gebruik genomen en op campus Louis Zimmer  aan de Predikherenlaan verrees naast sporthal ’t Spui  een nieuwe energiezuinige  gym- en danshal.
In  alle  58 ondergrondse afvalcontainers in Lier en Koningshooikt   werd een  nieuw model met conische vulsluis geïnstalleerd  met een  onberispelijke werking van  99% als resultaat.
Professioneel is Ivo Andries verzekeringsmakelaar en bankfiliaalhouder in  Koningshooikt.

 

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder