Sla navigatie over

Jeugdhuis De Moeve gaat digitaal!

Maar al snel werd duidelijk dat het jeugdhuis van alles zou blijven organiseren en dit volgens de regels van ‘social distancing’. Zo kwam er een live stream, online kunstenfestival, videovergaderingen, een online quiz en andere digitale activiteiten.De voorbije jaren werd de werking al voor een groot deel gedigitaliseerd, maar door deze crisis is het jeugdhuis toch in een stroomversnelling terechtgekomen. ·     

Het Broeihaard kunstenfestival, dit jaar aan zijn vijfde editie toe , vindt volledig online plaats. Jonge kunstenaars nemen een maand lang de sociale mediakanalen van Broeihaard over en tonen er hun leven en werk. Dit gaat van poëzie en illustraties tot zelfs performance! Op broeihaard.be worden alle kunstwerken verzameld. 

Om de feestsfeer tot in je kot te brengen wordt elke zaterdag om 20 uur Moeve Radio vanuit jeugdcentrum Moevement uitgezonden . Jonge dj’s tonen er hun kunnen.

‘King of  the Upload’ is een online skatewedstrijd. Iedere zondag lanceert het jeugdhuis op de sociale media van het skatepark een ‘challenge’. Heel wat sponsors hebben gezorgd voor leuke prijzen voor de winnaars zoals petjes, stickers, skatedecks, t-shirts enzomeer.

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder