Sla navigatie over

Jeugdhuis De Moeve lanceert betaalapp

Jeugdhuis De Moeve lanceert een eigen app om op je smartphone te zetten. Met deze app blijf je op de hoogte van de feestjes en optredens die in het jeugdhuis gepland staan én kan je je drankjes betalen.

Vanaf zaterdag 4 maart verloopt alle drankverkoop via de JH De Moeve-app. Deze invoering stond sowieso op de planning, maar wordt nu versneld ingevoerd.

Via De Moeve app kunnen bezoekers niet alleen betalen in het jeugdhuis maar blijven ze ook via de geïntegreerde kalender met ticketingsysteem  op de hoogte van de feestjes en optredens die De Moeve  organiseert. 

Jeugdhuis De Moeve werkt hiervoor samen met een jonge start-up die dezelfde diensten levert aan o.a. Ampere, Rock Ternat en De Warmste Week. De app ‘JH De Moeve’ is beschikbaar voor Android en IOS, je vindt de app in de Google Play en App Store.

Door de installatie en testfase van het systeem, zal het jeugdhuis gesloten zijn tot en met  vrijdag 3 maart. Zaterdag 4 maart  is iedereen welkom op de heropening met de FOMO fuif van Jeugdtheater Schoolbond.

 


Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder