Sla navigatie over

Jongeren 14 dagen lang festivalreporter in Lier

Thomas (midden op de foto ), student Journalistiek aan de Thomas More Hogeschool en één van de festivalreporters, is alvast heel erg verheugd over de creatieve vrijheid die de festivalreporters krijgen: ”Wat een toffe bende! Ik heb enorm veel super creatieve ideeën gehoord. Zelf ben ik altijd al een fan geweest van de interviews in Humo festivalstijl. En dat is ook wat ik het liefste zou realiseren op het filmfestival.”

Tijdens de MEDIALABS vooraf worden ze helemaal ondergedompeld in de wereld van de journalistiek. Ze maken kennis met interviewtechnieken, recensies schrijven, fotografie, filmpjes maken én monteren, sociale media, ... 

Op de redactieraad spreken de festivalreporters samen af op welke manier ze verslag zullen uitbrengen over het MOOOV Filmfestival.

“Door ludieke filmpjes te maken hoop ik meer jongeren te kunnen aantrekken voor MOOOV Filmfestival” vertelt Linde. “Zelf kijk ik ernaar uit op deze manier met meer zelfvertrouwen voor de camera te leren staan in plaats van steeds het veilige plekje achter de camera te zoeken.”

?MOOOV Filmfestival vindt plaats van 23 april tot 5 mei op verschillende locaties in Lier. Tickets en info vind je op www.lierscultuurcentrum.be.

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder