Sla navigatie over

Jongeren Openbedrijvendag JO! in Lier

Omdat het belangrijk is dat ook onze Lierse jeugd de ondernemers in hun regio kennen en andersom creëert Lier4business samen met Voka Open Bedrijvendag een extra editie. 

Zo vindt als primeur in Vlaanderen in Lier op maandag 2 oktober JO!, de Jongeren Open Bedrijvendag, plaats. Jongeren van Lierse scholen uit de derde  graad secundair  en uit het hoger onderwijs zullen, onder begeleiding van de school, op maandag 2 oktober bedrijven kunnen bezoeken. 

De Lierse scholen Atheneum Lier, St-Gummaruscollege, VTI, Sint-Ursula en Thomas More, vaardigen minstens 600 leerlingen af die een route van 3 of 4 bedrijven in Lier zullen afleggen. De bedoeling is  deze jongeren warm te maken voor studies in de betrokken sectoren of om hen meteen na hun studies toe te leiden naar een job in een Lierse onderneming.

Elke onderneming in Lier en Koningshooikt kan deelnemen aan beide dagen afzonderlijk. Dit kan door op zondag 1 oktober en/of maandag 2 oktober een workshop aan te bieden, een blik achter de schermen, een presentatie te geven of gewoon door werknemers ‘in actie’ te laten zien. 

Om ondernemingen aan te trekken, organiseerde  Lier, Lier4business en Voka Open Bedrijvendag een Kick off-moment op dinsdag 18 april  bij Constant aan de Grote Markt 57. Ondernemers konden  er alles  vernemen over een deelname en de kortingen die er voor deelnemers mogelijk zijn. 

 

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder