Sla navigatie over

Kiezen voor Erfgoeddag 2018

Rondleiding: Kiezen!

Wat heeft de Colibranttriptiek met de Boodschap aan Maria te maken met keuzes maken en ja zeggen? Kom het te weten tijdens deze verrassende rondleiding en maak bovendien kennis met het schilderij van Goossen Van der Weyden, de Colibranttriptiek en het laatmiddeleeuwse glasraam Maria-Tenhemelopneming.

Praktisch :

Sint-Gummaruskerk ingang langs Kardinaal Mercierplein 8. De rondleidingen starten aan de balie en dit van 10 tot 17u. Er worden doorlopend rondleidingen voorzien vanaf 14 uur.   Info: www.sintgummaruskerktelier.be of mail naar [email protected]  

Expo: De Laatste zit

Vooraleer de site van de Lierse normaalschool aan de Berlaarsestraat omgevormd wordt tot stadsvernieuwingsproject kan u nog een keer de gebouwen bezoeken.

'De laatste zit' blikt terug én vooruit in een passend eerbetoon, leerkrachten van Vlaamse keramiekscholen stellen tentoon, leerlingen werken aan één keramiektegelwerk en curator Peter Geysels nodigt bevriende kunstenaars uit voor een eigentijds project.

De expo is een initiatief van Buurtwerking 't Looks vzw in samenwerking met Stad Lier, SASK Lier, Vlaamse keramiekscholen, Caveman Productions, 0ud-studentenbond Normaalschool Lier

Praktisch

·         Normaalschool Lier , Berlaarsestraat 31 - Lier ·         10 tot 18 uur

Deze expo loopt nog tot zondag 6 mei 2018 telkens op zaterdag en zondag.

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder