Sla navigatie over

Kinderopvang en Speelplein passen zomerwerking aan

Dat heeft alles te maken met de veiligheidsvoorschriften voor kampen en andere zomerwerkingen, om het risico op besmetting zo goed als mogelijk uit te sluiten. In juli en augustus kunnen Lierse kinderen op een veilige manier komen spelen.   De kinderen worden in bubbels per week opgesplitst. Die bubbels mogen niet gemengd worden en kinderen mogen NIET wisselen van bubbel tijdens de week. Als je kind bv. 3 dagen op voetbalkamp gaat, dan mag het de overige 2 dagen niet meer naar de Speelmicroob of naar een boerderijkamp. Dat betekent dat je deze zomer enkel per week kan reserveren, in plaats van per dag.

Ook voor De Speelmicroob is vooraf reserveren verplicht deze zomer. Je betaalt online voor de hele week bij inschrijving 25 euro (5 euro met kansentarief ). In tegenstelling tot vorige jaren is het aantal plaatsen nu beperkt en voorbehouden voor Lierse kinderen. Kwetsbare kinderen en kinderen van werkende ouders krijgen voorrang.   Voor Kadee betaal je 25 euro voorschot per week bij de online inschrijving. Alleen kinderen van werkende ouders kunnen hier terecht. Ook bij Kadee wordt met 2 leeftijdsgroepen gewerkt, elk op een andere locatie: kleuters (van 2,5 tot 6 jaar) kunnen terecht op Kadee Spui, kinderen van de lagere school (7 tot 12 jaar) worden opgevangen op Kadee Lisp. Kadee Koningshooikt is enkel toegankelijk voor kinderen van werkende ouders van Koningshooikt .

Ouders of externen worden NIET toegelaten in de gebouwen en er worden steeds  strikte hygiënemaatregelen gevolgd. Slechts enkele uitstappen zijn mogelijk omdat de veiligheid ook op verplaatsing gegarandeerd moet kunnen worden.    Inschrijven kan vanaf zaterdag 13 juni om 10 uur via http://recreatex.lier.be.  

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder