Sla navigatie over

Kleurrijke lampions en groene schapenkop verfraaien winkelstraten

In de Rechtestraat en Kartuizersvest werden de lampions vorige week opgehangen. De Antwerpsestraat volgt deze week.

  De stad koos voor 3 warme kleuren: geel-oranje-rood. De lampionnen zijn goed bestand tegen extreme weersomstandigheden en zijn herbruikbaar de komende jaren.

Shoppers kunnen de feestelijke en vrolijke look ontdekken tijdens het shoppingevent “Lier Winkelplezier” van zaterdag 19 en zondag 20 maart. Ze fleuren de winkelstraten op tijdens het lente- en zomerseizoen, dus ook bij de Summer Kick-Off van 24 en 25 juni en de zomersolden. In september zal bevlagging voor de Ommegang de lampionnen vervangen.

Bezoekers worden bovendien verwelkomd in het kernwinkelgebied door een groene schapenkop. Een plantenbak in de vorm van een schapenkop zorgt voor een groene toets op de hoek van de Antwerpsestraat-Kolveniersvest. Dit groenelement werd in eigen beheer uitgewerkt.

Op 19 en 20 maart trakteren Stad en OCMW Lier de eerste 1.000 bezoekers op een zoetigheid van onze Lierse ondernemers. Het promoteam zal vanaf 13.30 uur de bedeling van de lekkernijen starten , speculaasjes van Speculaas Heyns, American cookies van Barraf en popcorn en suikerspinnen van Sugar & Sweets.

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder