Sla navigatie over

Kraakcollectief zoekt nieuwe jongeren

Het Kraakcollectief is vijf jaar geleden opgericht om meer jongeren tussen 16 en 26 jaar nauwer te betrekken bij en inspraak te geven in de programmatie van het Liers Cultuurcentrum. 

In het collectief zitten ongeveer 15 jongeren met een gezonde interesse in podiumkunsten. Zij krijgen elk seizoen twee keer carte blanche om hun 'ideale cultuuravond' samen te stellen in het cultuurcentrum. 

Het collectief prospecteert ook het hele seizoen door voorstellingen op allerlei podia in Vlaanderen. Op die manier verrijken ze hun culturele achtergrond.

Dit jaar krijgen maar liefst 9 jongeren de kans  het kraakcollectief te vervoegen! Een bijzondere kans!

 Heb jij interesse in podiumkunsten?Zou je graag inspraak willen in de programmatie van het Liers Cultuurcentrum? Heb je zin om cultuuravonden voor jongeren te organiseren?Ga je graag kijken naar voorstellingen? Heb jij zin om een enthousiaste bende jongeren uit Lier te leren kennen?

Dan zijn de jongeren  op zoek naar jou”, zegt schepen van Cultuur Ivo Andries.

Kom ontdekken wat het kraakcollectief is  en ontmoet de hongeren  op zaterdag 15 oktober vanaf 20 uur in CC De Mol. 

Het Collectief voorziet  hapjes en drankjes én een gratis optreden van de band 'Niet Stieven'. Steven en Stien zijn twee goedlachse muzikale vrienden die sfeervolle covers  brengen die je even de tijd doen vergeten.

 

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder