Sla navigatie over

Laatste prijzen winterspaaractie uitgedeeld

Er werden in totaal maar liefst 5.396 volle spaarkaarten in de collectebussen gedeponeerd, waarvan 4.152 kaarten of 77% van Lierenaars zelf . Ook shoppers uit Nijlen, Berlaar, Ranst en Duffel bleken fervente spaarders en fans van winkelen in Lier. De winterspaaractie om lokaal winkelen te promoten was dus een groot succes.   Deze winterspaaractie zorgde voor indrukwekkende prijzen.   3 x De Ronde van de Tafels: Nicole, Nicole en Vicky kunnen iedere maand de benen onder tafel steken bij één van de vele horecazaken in Lier.

2 x Winkelkarkoers: Ellen en Margot werden uitgedaagd voor de koers van hun leven: gratis winkelen ter waarde van 1.000 euro. Ze moesten het parcours binnen de 30 minuten afleggen bij de deelnemende handelaars.

2 x Boekentoren: Annemie en Ann kregen zoveel boeken als ze de winkel konden buiten dragen. Ze konden zelf kiezen bij welke van de twee boekhandels ze hun prijs verzilverden.   Het werd een mooie prijzenpot ter waarde van maar liefst 6.000 euro ter ondersteuning van de lokale ondernemers!  

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder