Sla navigatie over

Letters LIER met schapenkop op verlaagde kade

 

Eerder besliste het collega om LIER in grote letters te plaatsen op de verlaagde kade aan het Felix Timmermansplein. Deze structuur is tijdlozer dan de kerststructuren die vorig jaar geplaatst werden en kan daardoor voor onbepaalde duur ingezet worden. Ondertussen werd ook het ontwerp goedgekeurd. Het initiatief kost de stad 18.500 €

Tijdens de winterperiode zorgden twee grote verlichte kerststructuren voor extra gezelligheid in het stadscentrum.  Om het iets tijdlozer aan te pakken, valt de keuze dit keer op een nieuw ontwerp dat ook op andere locaties zal ingezet worden: het logo van de stad met rode schapenkop en witte letters LIER. 

De letters zullen vanaf de  tweede  helft van  november geplaatst worden op de verlaagde kade, met optie om te verhuizen indien nodig, of wanneer er zich een andere locatie aandient.

De constructie  bestaat uit minerale vezel en  kan hierdoor het hele jaar door buiten staan. De letters verkleuren niet in de zon en kunnen alle weersomstandigheden aan. De 3D-letters worden verzwaard met betonnen platen. Kortom, een prachtige uitstraling het hele jaar door.

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder