Sla navigatie over

Lier4business brengt 72 Lierse ondernemers samen

Lier4business is een vereniging van, voor en door B2B ondernemers van Lier en Koningshooikt en zorgt voor hun vertegenwoordiging in de Lierse Economische Raad.   Het initiatief van 4 Lierse ondernemers, Claudia De Moor (Vosschemie) en Leo Deprince (Ford en Volvo) van de Mechelsesteenweg en Karine van der Sluis (Newmo) en Dimitri Baeten (Project Office) van de Antwerpsesteenweg, ligt aan de grondslag van Lier4business.

Lier4business zorgt voor het intensief laten doorstromen van de informatie van de Lierse Economische Raad naar zijn leden en vice versa, en stimuleert bovendien de positieve interactie tussen de leden-ondernemers.   Het stadsbestuur en de Cel economie van de stad ondersteunen het initiatief en zorgden ervoor dat het event met receptie kon plaatsvinden in het vernieuwde stadhuis.

De aanwezige ondernemers hebben enthousiast gereageerd op de formule voor dit event: een gestructureerd netwerkmoment , waarin de contacten door een rotatiesysteem maximaal konden plaatsvinden gevolgd door een receptie met meer informele netwerkmogelijkheden.     Lierse B2B ondernemers, die de uitnodiging voor 15 september niet mochten ontvangen, worden uitgenodigd zich via www.Lier4business.be nog in te schrijven op de nieuwsbrief. Zo ontvangen ze ook meteen de uitnodiging voor een volgende Lier4business event.  

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder